Gratis namnskyltar tackar man inte nej till...

..iallafall inte om man jobbar inom vården. Har jobbat som SSK nu ca 5 månader och har inte tatt tummen ur att beställa en riktig namnskylt men NU har jag gjort det. Beställde 2 skyltar på skyltmax.se och när jag skulle betala så fanns det som alternativ att om man bloggade om sin beställning så skulle man få skyltarna gratis. så NU har jag bloggat om det haha och hoppas att dom dimper ner i min brevlåda utan att någon räkning kommer i efterhand. Så alla ni som vill ha en namnskylt gratis tycker jag ska göra samma sak som jag :)

gääh

ursäkta för det superduperlånga avbrottet, igen. är självklart hemma i sverige igen. var i montenegro från 5-19/5. det var verkligen härligt att få ta paus från jobbet och övriga livet och bara ta det lungt i 2 v. lärde känna bättre omers släkt. de är helt underbara människor. de har så liite men gör så mycket av det och dom är så otroligt generösa! vi i sverige skulle lära oss ett och annat av dom.

men det var väldigt skönt också att komma hem igen. borta bra men hemma bäst. både omer och jag tyckte det. bara att komma hem till våran lägenhet, gå på fräscha toaletter och inte hela tiden ha klängande barn efter en 24/7 (barnen var underbara, men ibland blev det lite för mycket bara).

har hänt mycket efter att jag kom hem. Nattspår med 100% tonår, hälsat på F i gbg och sett Familjen, njutit av fina vädret på almenäs med mina vänner & fästman, underbar dag på stranden med Hestra Cafékyrka, syster K har tagit körkort (!), E, R och min kusin har tagit studenten, varit på 3 öppet hus i fredags och ätit massa gott, umgåtts med fina släkten, bal i massor med massa fina klänningar, svenska nationaldagen med inställt biobesök och nytt försök gjordes kl 21 igen som lyckades, sommarcafé igår och mycket mycket mer..

har tagit tummen ur att sätta in bilderna på min dator nu från montenegro, men eftersom det är typ 900 bilder så tar det ett tag att bara få in dom på datorn och sen ska man rensa ur dåliga bilder och ev redigera bort röda ögon och dylikt. Gääh kommer ta ett tag.

RSS 2.0