uzivam u montengro

Hej söta underbara vänner som läser min blogg. Tredje dagen har snart gått. Här följer en sammanfattning på livet i montenegro. Man vaknar på morgonen,  säger dobro jutro till allihopa, får bosniskt kaffe serverat  framför en. Resten av dagen går åt till att få mat och dricka serverat framför en, dedo och baba (morfar och mormor) som oroar sej och frågar om man fryser och uppmanar en att ta på sig mer kläder, småkusiner som följer efter en vart man än går, intensiva språklektioner och massa vänner och släktingar som kommer och går i hemmet och man får presentera sig för alla, pussa alla på kinden och säga kako si.

Idag har vi solat på en lång sandstrand. Fast det var blåsigt så var det så otroligt skönt! Omer och jag gick även ut själva, åt burek för 1 euro styck, åt glass till efterrätt och drack cappuccino. Hittade en snygg fejk chanel väska där prislappen stod på 35 euro, alldeles för dyrt. Därför fråga omer vad hon kunde gå ner till för pris. 33 euro sa hon, då sa omer 30 euro och hon sa ok direkt. Därför vet vi att hon kan gå ner ännu lägre så vi tackade nej och gick. Men ska gå tilbaka någon annan dag och börja på 20 euro ;) För jag har bestämt att den vänskan ska bli min! hehe. Ajja nu tycker Alisa att jag har skrivit en hel bok snart, så kanske ska sluta skriva så ni orkar läsa även nästa inlägg. Cao cao !

i ett varmare land

Hej ni sota som laser min blogg! Kom fram till Ulcinj i Montegro vid 12 tiden igar natt och satt uppe nagra timmar, at mat och umgicks med omers slaktingar. Har haft fullt upp idag med massa vanner och slaktingar som varit och halsat pa. Har ocksa varit med smatjejerna och alisa pa promenad i ulcinj, atit glass och blev saklart bortbjudna till nagon nar vi var ute och gick. Drack lite kaffe och saft och gick sen vidare. forresten fattar jag inte hur man skriver smilegubbar pa det har tangent bordet sa ni vet haha. Det enda negativa just nu ar att varat bagage blev forsenat..sa fick aldrig med dom igar. omer och farbror dino ar och hamtar dom i huvudstaden podgorica just nu. sa om nagra timmar kan jag antligen byta klader.. det ar varmt och skont har, typ lagom varmt for att ha svart langklanning..har ju saklart inte kunnat bada idag for vi inte haft badklader, men det blir sakert imorgon. Ikvall ska vi nog ut och kolla lite i butiker och sant. puuss

RSS 2.0