pyjamasparty

Hello there! Kom precis hem från 100% tonår (tonårsverksamheten där jag är ledare). Ikväll hade vi pyjamasparty, så gött och va i myskläder allihopa. Vi åt, spelade buzz, tittade på film, åt massa snacks och michelle avslutade med andakt där hennes budskap var att gud älskar oss precis för dem vi är! Det är ett gäng riktigt fina tonåringar, mår alltid bra när jag är med dem :) Nu är det dags att nana. Imorgon står packning på schemat, förhoppningsvis lite träning och solning, och sen alphakurs! sov gott <3


fredsmäklare. inte bråkmakare.

var en fredskämpe istället för en bråkmakare och vänd andra kinden till är några kloka saker som berättas om i bibeln. jag har alltid sett mig som konflikträdd. men nu inser jag att det många gånger har varit till min fördel, trots att jag många gånger sänkt mig själv också. men jag har undvikit många bråk på det sättet och kanske också undvikit att såra folk tillbaka. att vara snäll tillbaka är ofta en effektiv metod att få någon att sluta säga elaka saker. att vara fredskämpe innebär dock inte att kämpa och uppehålla saker/relationer som man inte mår bra utav. man ska omge sig med människor som man får positiv energi utav och till andra som inte ger en positiv energi ska man förlåta. man ska inte vara bitter och inte bråkmakare för i slutändan är det alltid man själv som lider av detta. detta bör alla inklusive jag själv ta till mig.


bara umgås med fina människor

Hade en fin dag förra veckan med träning och lunch med finaste M. I lördags var det middag och fest hos bästa Olivia, så fint hade hon gjort allt. och vilket hem dom hade, wow säger jag bara. Lördagkvällen var himla trevlig. Igår åt jag brunch tillsammans med syster H och hennes bästa vän J. Idag har jag och fästmannen varit i göteborg, äntligen fixat mitt finska pass och ätit god lunch. Passade även på att åka hem till gamla vännen S och hennes fästman. S väntar en liten pojke som kommer i juli, så fin mage hade hon. Livet vore så mycket sämre om man inte hade fina människor att dela livet med. Speciellt tacksam är jag för att jag har M och J, ni är underbara bara så att ni vet! Nu ska jag vara lite social mot min svärmor. puss på er!


Livet är allt bra underbart ändå

Mamma berätta precis för mig att hon ber för mig flera gånger om dagen att det ska gå bra på jobbet. Jag tror Gud har hjälpt mig mycket i att komma in i jobbet men framförallt får han mig alltid på gott humör innan jobbet speciellt om jag ber innan eller lyssnar på lovsång , då blir jag på gott humör! :D Gud hjälper mig helt enkelt att vara positiv :)

En annan sak som jag vill tacka Gud för är att min "storebror" Henrik & Linda funnit varandra. och att lilla mini ska komma snart :D Hon beräknas komma om 10 dagar exakt och då blir jag "faster" hihi. Var på deras baby shower igår. Det var hur mysigt som helst och ROLIGT! har inte skrattat så mycket på länge :) Jag önskar linda & henke all lycka och välsignelse! Dom kommer bli superbra föräldrar och jag hoppas att lilla mini kommer säkert till världen :)


trött

Godmorgon. sista arbetsdagen idag på den långa påskhelgen. umgicks med J och M igår 1,5 h. det var fint. J bjöd på massa gott och en fin bild som ni kan se nedan. resten av kvällen umgicks jag med fina släkten. det var alltför länge sedan, hade saknat alla. saknade kusin E igår bara. ne nu är jag framme på jobbet snart ha en fin annandag påsk allihopa!


Glad Påsk :)

Goddag! är hos familjen nu i hultafors. har ätit påskmiddag och fått påskägg av söta mami :) nu är det memma som står på schemat! om en timma ska jag till jobbet igen..skulle gärna stannat lite till och umgås med familjen, men blir goa pengar när jag jobbar hela påskhelgen. glad påsk till er sötnosar! (detta inlägg skulle postats i lördags, men det gick inte då).


LCHF, typ.

Har latat mig hela förmiddag och sovit lite till. Illamåendekänslan har avtagit en del och jag känner att orka måste jag göra. Förresten har jag bestämt mig att jag vill gå ner i vikt tills montenegro. 6 kg på en månad, går kanske? Jag känner att det är bra att ha en målvikt iallafall. Ska försöka börja med LCHF och köra det i en månad. Fast inte så fullt ut, jag ska köra min egen variant med havregrynsgröt på morgonen (som jag redan gör) och sen helt enkelt undvika kolhydraterboch försöka äta lite mer fett så man håller sig mätt. Men jag tänker inte gå till överdrift med fettet för tycker inte att det känns hälsosamt för hjärtat och cirkulationen. Fast imorgon blir det påskmiddag så då får det bli lite undantag :)

Dagens lunch:


långfredag

vaknade med illamående imorse, undrar om det blev lite för mycket godsaker igår eller om tankar som jag försökt tränga bort hinner ikapp en. önskar jag var ledig i påsk. men älskar ju mitt jobb så det blir kul när jag väl är där. tittar ut genom fönstret och ser regnet falla när, då känns det ännu lite roligare att om 1 månad resa iväg till varmare breddgrader.


happy moment

Har haft en underbart mysig kväll med supergod knutis middag, uppdateringar från världens alla hörn, lite "tveka inte" och massamassa kort. Kvällen avslutade jag, L och S med lite scrubs. Så himla tråkigt att L och S åker tillbaka till Bergen och Polen redan imorgon...men i sommar blir det reunion igen! 


Idag har jag hoppat av lycka. För fick semester 2 v i maj och har fortfarande kvar mina 3 v i augusti! och det betyder att jag kan åka med omer och hans mamma till montenegro 5-19/5 :D och Alisa ska följa med också! Så har bokat biljett idag, såå himla underbart!! :D







något jag längtat till

Maral tyckte att det var länge sen jag bloggade. Skaffade den här bloggen för någon månad sen för tänkte att jag skulle komma igång igen men har inte haft lust. Vill ju bara skriva om roliga saker som händer, vill ju låta positiv och få andra att bli glada. Så tänkte passa på att skriva nu, nu när fina barndomsvännerna Sara och Louise är i sverige igen och när dom och Tina, Katja och Jessica Y ska komma hem till mig ikväll. Ska bli mysigt! Har längtat hela veckan till det faktist.


RSS 2.0