det heter inte snål

Nu har man betalat alla räkningar. Räkningar, nackdelen med att vara vuxen, ha jobb och bo själv.. Men ändå roligt att man kan föra in några tusenlappar på sparkontot. Från och med nu börjar mitt nya liv, den sparsamma Heidi. Omer och jag har mycket att spara till och vi måste börja nu! Men det ska nog gå vägen.
 
På onsdag åker O till Montenegro på bröllop och är borta en vecka. HUR ska jag klara detta. Im kidding. Ska nog klara det fint..eller? Tänkte jag ska peppa mig med att gå ner typ några kg innan han kommer hem (vet dock inte hur det skulle gå till, på en ynka vecka). Har som mål att gå ner ca 2 kg per månad fram till jul. Isåfall skulle jag kommer ner till min målvikt. 2 kg per månad är väl ett ganska rimligt mål? dock har det typ gått 2 veckor utan att hända nånting. Å andra sidan har jag varit förkyld och min träning har väl gått sådär. Jag ska åtminstonde försöka äta nyttigt när O är bortrest, det är ju alltid något :) Kanske jag har fått in en fin vana när han kommer hem (jag vet att det tar ca 2 v för att få in en vana, men ändå). Ne nu är jag faktist väldigt trött och tänkte lägga mig tidigt. Det är nog därför jag babblar så himla mycket här.
 
So long och Goodnight!
 

....

Godmorgon :) Påväg till jobbet i regnet. Tur man sitter på bussen och att det för en gångs skull är en trevlig och gkad busschaufför som kör. Finns inte alltför många av dom.. Denna vardag till ära får ni lite bilder på mina fina vänner som var med på omers fest i lördags ;) <3


Happy b-day my darling!

Har haft en toppenhelg! Omer, min fästman, fyllde 25 år i lördags :) Så på dagen kom omers och min familj. Jag hade lagat massa mat, vi åt, omer öppnade presenter, vi sjöng och åt tårta :) Sen kl 20 kom vännerna och det blev mer fest och utgång på det! Dagen kunde inte vart mer lyckad! :)


yes, not.

Jag vaknar i tid och missar ändå två bussar. så nu kommer jag till jobbet i sista minuten/någon minut försent. upptäcker också att jag glömt mitt busskort. bra jobbat Heidi! men jobbar bara idag sen är jag långledig fre,lör och sön :D ne nu är bussen framme snart. ha en bra dag! :) puss


städa, städa, städa

Ledig idag och då kan man ju inte bara lata sig ;) Vaknade runt 7 och sen dess har mami färgat håret, vi har fixat lite höstfint i blomlådan på balkongen och jag håller nu på att storstäda lägenheten med allt vad det innebär.. Har tatt några timmar att bara få ordning på ens lådor och bokhyllor. Så mycket skit man samlar på sig! Ändå så har vi bara bott här två år... Här är lite bilder på nyheterna i vårat hem :):)


Tillsammans.

Jobbat två nätter i rad nu. Jag och mitt nya rosa pennfack jobbade bra tillsammans :) Vaknade halv 4 på em av att mamma ringde på dörren och hade med sig finsk kålrotspudding mums! Mamma och jag har varit på två lägenhetsvisningar idag också. En älskade jag! En tvåa i Boda. Men funderar på att man lika gärna borde flytta till en trea om vi ändå ska flytta.

Myser hemma hos familjen nu. Ätit gott, tittat på tv och bara tagit det lungt. Underbart!


Sep. 15, 2012

Halva helgen har gått. Jobbat igår kväll och idag. Lyxade till med pizza och cola på jobbet. Är så trött och förkyld, men har ändå jobbat som sagt, spelat piano på Hestra Cafekyrka och nu vart hemma hos Alma som bjöd på lite smått och gott. Mysig men tröttsam dag :P kommer däcka i sängen nu och INTE sätta alarm <3


syskonkärlek!

saknar den tredje delen av oss <3


Ledig och förkyld

Det här är tredje av fjärde onsdagen i rad som jag är ledig. Rätt skönt att vara ledig mitt i veckan. Nu känner man att hösten är här. Det börjar bli kallare och jag är förkyld... Kommer inte ihåg när jag senast var förkyld men det var länge sen iallafall. Försöker att komma igång med träningen också. Simmade längder idag med mami i Sandareds badhus sen köpte vi bröd och wienerbröd från ett bageri och hade mysfrykost med papi som också är förkyld och hemma från jobbet. Imorgon blir det middag på Babbel, lite "going away dinner" för en arbetskamrat som åker som au pair till USA. Jag vill också åka iväg. Visst, har nyligen varit en vecka i alanya och en vecka i cypern. Men jag menar för en längre tid, inte bara en vecka.

att säga hejdå är inte roligt

Bild tagen på landvetter flygplats igår.
 
Igår kl 21.30 lyfte planet där Tina och syster Katja satt med på. Deras spännande resa till Australien började. Med anledning av detta tänkte jag att jag ska börja vara mer aktiv på bloggen, så att de även kan följa mitt liv här hemma i Sverige :) Andra får självklart också läsa min blogg ;) Saknar Katja och Tina redan! Men tiden kommer gå fort och jag hoppas att jag kommer och hälsar på dem nån gång :)
 
Följ Katjas blogg!!

RSS 2.0